Autobedrijf Blom

Site name

Auto verkopen RDW Geldermalsen

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Als u een auto wilt kopen of verkopen bij een bedrijf in de buurt van Geldermalsen en Leerdam dat zowel door de RDW en BOVAG gecertificeerd is, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het door BOVAG erkende bedrijf AutoBlom in Enspijk is het eenvoudig om een auto te kopen of verkopen. Vult u ons online taxatieformulier vandaag nog in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs en het geld staat na overeenkomst direct op uw rekening.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

 

Kies ervoor om uw auto te verkopen bij een RDW gecertificeerd bedrijf nabij Geldermalsen

Voor het kopen en verkopen van uw auto bent u altijd beter af als u dit bij ons BOVAG en RDW gecertificeerd bedrijf in de buurt van Geldermalsen doet. U kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van de uitstekende BOVAG garantie als u een auto gaat kopen. Wij bieden deze aan bij onze Standard en Best Car Selection leveringspakketten. Ook leveren we bij deze pakketten een door BOVAG gecertificeerde afleveringsinspectie waarbij wij kijken naar meer dan 100 individuele beoordelingspunten, zodat u zeker weet dat u de beste auto zult kopen voor uw geld. Onze inruilmogelijkheden zijn tevens erg uitgebreid; zo vrijwaren wij bijvoorbeeld uw inruilauto inclusief teruggave van de houderschapsbelasting. Dat is maar een van de redenen waarom u kiest voor een door BOVAG en RDW gecertificeerd bedrijf nabij Geldermalsen en Leerdam voor het verkopen van uw auto.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Neem direct contact op met ons bedrijf in enspijk

Bij AutoBlom staan we voor onze eerlijke, gedegen en scherp geprijsde service in. Wij doen niets liever dan onze klanten weer tevreden onderweg krijgen. Het maken van een afspraak voor een beurt of APK voor uw auto doet u eenvoudig online. Hier kunt u direct een afspraak maken voor bijvoorbeeld een automaatreparatie, het verzorgen van regulier onderhoud of een APK. Als u graag meer informatie ontvangt over de diensten van AutoBlom, dan kunt u bellen naar 0345 652 007. De medewerkers van ons bedrijf staan u met veel plezier te woord.