Autobedrijf Blom

Site name

Auto inruilen?

We denken graag met u mee bij het inruilen.

Auto inruilen? Wanneer u een nieuwe auto op het oog heeft, wilt u graag weten wat de waarde van uw huidige auto is. Bij Autobedrijf Corne Blom kunt u uw oude auto inruilen bij de aankoop van één van onze occasions. Vul voor een eerste prijsindicatie van uw in te ruilen auto onderstaand taxatieformulier in. Wij bepalen vervolgens de inruilwaarde van uw auto aan de hand van een aantal kenmerken zoals leeftijd, kilometerstand, opties en staat van de auto. Voor een zo compleet mogelijk beeld van uw auto, vragen wij u om foto’s van de auto toe te voegen. Wij zullen u altijd een eerlijke en marktconforme prijs voor uw auto proberen te geven.

Auto verkopen? Ook dat is mogelijk bij Autobedrijf Blom. Vul ons online taxatieformulier dan vandaag nog in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs en het geld staat na overeenkomst direct op uw rekening.

Let op, het versturen van het formulier kan even duren omdat foto's wat meer tijd kosten. Klik het formulier niet weg tijdens het verzenden!