Autobedrijf Blom

Site name

Plan uw afspraak

APK beurt voor weinig kosten.

Als u graag tijdig de APK van uw auto wilt laten doen, gaat u natuurlijk op zoek naar een garage waar u hiervoor het minste in de kosten loopt. AutoBlom in Enspijk is al meer dan 30 jaar dé keus in de regio voor gedegen, scherp geprijsde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Of het nu een APK, een kleine beurt of toch het volledig vervangen van een cruciaal onderdeel betreft; bij ons kunt u er op vertrouwen dat de kosten altijd in proportie zijn met de arbeid. Wij hanteren niet voor niets met trots ons motto: ‘Betrouwbaar, Betaalbaar’.

Laat ons uw APK beurt doen: wij houden de kosten laag bij onze garage

Het laten doen van een APK is een wettelijke verplichting om uw voertuig verkeersveilig en milieuvriendelijk te verklaren; voldoet uw auto niet aan de eisen, dan kunt u kosten verwachten aangezien u dan eerst een beurt moet inplannen voor reparaties. Zonder geldige APK mag u met uw voertuig immers niet de weg op, wat weer vele andere problemen met zich meebrengt. Zorg er daarom voor dat u AutoBlom in regio Leerdam kiest om voor u de APK en een eventuele opeenvolgende beurt te doen; zo maakt u nooit meer kosten dan nodig!

Plan uw APK vandaag nog in

Graag direct doorpakken met het inplannen van uw keuring? Gebruik dan onderstaand formulier om direct uw APK in te plannen. Uw auto, oldtimer, (lichte) bedrijfswagen, bestelbus of zelfs camper is welkom bij AutoBlom, zowel voor onderhoud, reparaties en APK! Heeft u nog vragen? Belt u dan naar 0345 652 007.