Autobedrijf Blom

Site name

Uw auto laten uitlezen in Leerdam

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Wilt u graag uw auto laten uitlezen Leerdam? AutoBlom doet dit met plezier voor u. Het uitlezen van uw auto kan een moeilijk klusje zijn. Zo moet het uitleesapparaat kunnen werken met de versie van het zogeheten OnBoardDiagnostiscs (OBD) voertuigmanagementsysteem dat in iedere auto sinds 1988 is ingebouwd. Wij hebben de juiste apparatuur en weten precies op welke versie van OBD uw auto draait. Zo constateren wij snel welke eventuele problemen de software heeft geregistreerd.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Laat uw auto uitlezen door een professionele garage nabij Leerdam

Het OBD van uw auto is in staat om u tijdig te waarschuwen voor verschillende mankementen. De systemen die deel zijn van de OBD waarschuwen u bijvoorbeeld als uw oliepeil te laag is. Ook registreert deze uitstoot die ieder jaar gemeten moet worden tijdens de emissietest van de APK. Voor meer informatie dan u kunt verkrijgen van de waarschuwingslampjes, moet er worden gekoppeld met het voertuigmanagementsysteem door middel van specialistische apparatuur. Bij AutoBlom in Enspijk hebben we de exacte apparatuur in huis om met ieder verschillend ODB te koppelen.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Onderhoud, reparatie en occasions in Enspijk

Mocht u naast het uitlezen van uw auto nog ander onderhoud of reparaties nodig hebben, dan kunt u hiervoor natuurlijk ook onze garage nabij Leerdam inschakelen. AutoBlom rekent altijd een eerlijke, scherpe prijs; ons motto is niet voor niets ‘Betrouwbaar, Betaalbaar’. Als u graag gebruik maakt van onze diensten, kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Wilt u liever eerst meer informatie over onze diensten? Belt u dan naar 0345 652 007. Onze medewerkers staan u graag te woord!