Autobedrijf Blom

Site name

Auto ruitenwisser vervangen Geldermalsen

 
Autobedrijf Blom - Auto verkopen
 
✓ Bovag erkend autobedrijf
✓ Omruil garantie binnen 14 dagen of 1000KM
✓ Aangesloten bij CarXpert voor private-lease

Wilt u graag op uw auto een ruitenwisser laten vervangen door onze garage nabij Geldermalsen? Bij AutoBlom helpen wij u snel weer zicht op de weg te krijgen. Het is bij de APK van uw auto namelijk van belang dat uw ruitenwissers voldoen aan alle keuringskenmerken. Dat betekent twee ruitenwissers vóór, en indien gewenst één achter. Alle geïnstalleerde ruitenwissers moeten goed functioneren op alle snelheidsstanden en de ruit effectief droogvegen. Ook mag het rubber van de wisser niet uitgedroogd zijn en dient het volledig vast te zitten op het frame van de wisser. Mocht een ruitenwisser van uw auto niet voldoen aan deze criteria, dan kan onze garage nabij Geldermalsen deze snel en professioneel voor u vervangen.

Vragen? Bel ons direct Of stuur ons een mail

Laat van uw auto de ruitenwisser vervangen bij onze garage nabij Geldermalsen

Autoblom is bij uitstek de partner voor een snelle, grondige reparatie aan uw auto. Bij ons betaalt u nooit de hoofdprijs; ons motto is immers ‘Betrouwbaar, Betaalbaar’. Dit geldt ook voor onderhoudsbeurten. Wij rekenen een prijs die zowel scherp als eerlijk is. Naast het vervangen van uw ruitenwisser kan onze garage in de buurt van Geldermalsen nog vele andere werkzaamheden aan uw auto verrichten. Bekijk gerust ons brede aanbod aan diensten.

Interesse?

Autobedrijf Blom heeft een groot aantal occasions op voorraad. Kijk snel verder!

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag 8:30 - 17:30
  • Zaterdag13:00 - 17:00
  • Maandag, woensdag en donderdagavond op afspraak geopend van 20:00 tot 21:30

Transparantie

Autobedrijf Blom staat voor betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u precies wat u kwijt bent!

Onderhoud, reparatie en occasions in Enspijk

Heeft uw auto onderhoud, een reparatie of een keuring nodig? Of wilt u een auto kopen, verkopen of inruilen? Het is allemaal mogelijk bij AutoBlom in Enspijk. Wij rekenen altijd een eerlijke, scherpe prijs. Wilt u gebruikmaken van onze diensten, maakt u dan snel een afspraak online. Als u meer informatie wenst, belt u dan naar 0345 652 007.