• Klaverweg 11  |  4157 JA Enspijk  |  Telefoonnummer: 0345 652 007                              afspraak         prijs

APK Check

APK keuring is onze specialiteit!

De verplichte Algemene Periodieke Keuring is de specialiteit van Autobedrijf Blom. Autobedrijf Blom onderscheidt zich in de concurrerende markt door bij betrouwbare APK-keuringen het principe 'klaar terwijl u wacht' ook werkelijk waar te maken. Bij ons is het mogelijk de keuring onder het genot van een kopje koffie of thee op de voet te volgen. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt dan weet u dat u in ieder geval op tijd wordt geholpen.

APK Check

Wij geven u altijd een deskundig Mareno voert Algemene Periodieke Keuring uitadvies over de onderhoudstoestand van uw auto en eventuele toekomstig noodzakelijke reparaties. Indien uw auto is afgekeurd, dan kunt u binnen 5 dagen terecht voor een gratis herkeuring. In tegenstelling tot veel andere autobedrijven rekenen wij een eerlijk APK-tarief en verkopen wij geen onnodige reparaties. Niet voor niets keuren wij ongeveer 50 auto's per week van klanten uit de verre omtrek.

Wanneer is mijn APK verlopen?

Klik hier voor de vervaldatum van de APK van uw auto. Als u voor 11:00u belt naar 0345-652007 kan uw auto vaak nog dezelfde dag gekeurd worden.